aliciaeklund.blogg.se

Jag är en tjej på 15år och har två egna hästar. Mitt liv handlar mest om hästar för det är det som gör mig glad. Hästarna jag har är två Arabiska fullblod och om du vill veta mera om vad som händer i våran värld så ta en titt💗😊🦄

Kortfattat vad jag har gjort💗😊

Publicerad 2016-05-30 21:18:02 i Allmänt,

Hej! En liten uppdatering om min helg osv. I helgen var det ju köpings. På fredagen var jag först i skolan sen var jag med Tova och Alexandra och då åkte vi till stallet och då skulle Tova rida för hon är med i nån grej på ridskolan. Tränare på den grejen var min torsdags tränare Camilla och det är fan bästa tränaren i världen. 😊👏🏼💗 Efter det åkte vi hem till mig och där var vi ett tag och en sak vi gjorde var att köra the bean boozled challenge och det var skit äckligt. Efter att vi vart hos mig Ett tag åkte vi in till stan typ kl 10 på kvällen och åt på Mc Donalds och sen gick vi till stan. Vi åkte karuseller och sen åkte vi typ hem igen.

På lördagen så började det med att jag och Tova var hos mig och inte gjorde så mycket, senare åkte vi till stan. När vi kom till stan så träffade vi Alexandra och Julia och så åt vi på pronto bästa pizzeria, där träffade vi också Camilla igen😂

Vi åkte lite mera karuseller på lördagen men det regna lite mera. Vi träffade ganska många på lördagen och så var vi också på skum bad och jag blev helt täckt med skum. Jag blev också mullad "stavning" i ansiktet med skum av Julia. Men kvällen var jätte rolig.

På söndagen så var jag med Tova igen eftersom att vi sov. Hella söndagen har vi typ gjort sommar hage och lite sånt. 

Nu idag så har jag ridit Azeer och det fick super bra. Först red jag ut i en halv timme sen jobbade jag på en volt i ca 20 min. 

Men ja det var lite kort fattat av vad jag har gjort denna helg så hörs vi i nästa inlägg. Puss hejdå😘❤️

Beställde denna 😊



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela